Gözde GSYO başvurusu olumlu karşılandı

SPK haftalık bültenine göre kurul, Gözde GSYO'nın pay alım teklifi başvurusunu olumlu karşıladı. Sermaye Piyasası Kurulu,Makina Takım Endüstrisi'nin yönetimini elinde bulunduranGözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nıngönüllü pay alım teklifi başvurusunu olumlu karşıladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu, Makina Takım Endüstrisi'nin yönetimini elinde bulunduran Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın gönüllü pay alım teklifi başvurusunu olumlu karşıladı.

Bültende yapılan açıklamada aşağıdaki bilgilere yer verildi;

Makina Takım Endüstrisi A.Ş.’nin (Şirket) sermayesinin %59,96’sına sahip olmakla yönetim kontrolünü elinde bulunduran Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Gözde GSYO) Şirket’in 1 TL nominal değerli payı için teklif fiyatı 1,05 TL olmak üzere Gözde GSYO’ya ait payların dışında kalan 40.039.716,69 TL nominal değerli paylar için gönüllü pay alım teklifinde bulunmasına ilişkin başvuru olumlu karşılanmıştır. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar