Halkbank'tan yurt dışında yatırımcı toplantıları için yetkilendirme

Banka, yatırımcı toplantıları düzenlenmesi için BofA Merrill Lynch, Citigroup, Commerzbank, HSBC, JP Morgan ve UniCredit Bank'ı yetkilendirdi... Halkbank, yurt dışında ihracı planlanan borçlanma araçlarıyla ilgili yatırımcı toplantıları düzenlenmesi için BofA Merrill Lynch, Citigroup, Commerzbank, HSBC, JP Morgan ve UniCredit Bank'ı yetkilendirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halkbank, yurt dışında ihracı planlanan borçlanma araçlarıyla ilgili yatırımcı toplantıları düzenlenmesi için BofA Merrill Lynch, Citigroup, Commerzbank, HSBC, JP Morgan ve UniCredit Bank'ı yetkilendirdi.


Halkbank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "Yönetim Kurulumuzun 24 Kasım 2015 tarihli kararına istinaden, yurt dışında ihracı planlanan 2,5 milyar dolar ve diğer para birimleri muadili borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 2 Mayıs 2016 tarihinde onaylanan ihraç belgesi kapsamında, yarın itibarıyla ABD ile İngiltere'de başlayacak ve piyasa şartlarına bağlı olarak ABD doları cinsinden sermaye benzeri (Basel III uyumlu) tahvil ihraç imkanlarının değerlendirileceği bir dizi yatırımcı toplantısının düzenlenmesi için BofA Merrill Lynch, Citigroup, Commerzbank, HSBC, JP Morgan ve UniCredit Bank bankamızca yetkilendirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar