İki şirketin bedelsiz başvurusuna onay - 04 Ekim 2016

Datagate Bilgisayar ve Sasa Polyester'in bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre, Sasa Polyester Sanayi A.Ş. ve Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. 'nin kurula bedelsiz sermaye artırımı için müracaatı onaylandı. Başvuruda Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. 10 milyon liralık mevcut sermayesini 30 milyon liraya çıkarmak için 20 milyon lirası iç kaynaklardan karşılanmak...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre, Sasa Polyester Sanayi A.Ş. ve Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. 'nin kurula bedelsiz sermaye artırımı için müracaatı onaylandı.


Başvuruda Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. 10 milyon liralık mevcut sermayesini 30 milyon liraya çıkarmak için 20 milyon lirası iç kaynaklardan karşılanmak üzere, bedelsiz sermaye artırımı yapacak..



Sasa Polyester Sanayi A.Ş. ise 266 milyon 300 bin liralık mevcut sermayesini 366 milyon 300 bin liraya çıkarmak için 100 milyon lirası iç kaynaklardan karşılanmak üzere, bedelsiz sermaye artırımı yapacak.





Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar