İki şirketin bedelsiz başvurusuna onay - 03 Kasım 2016

GSD Holding A.Ş. ve Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre, GSD Holding A.Ş. ve Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin kurula bedelsiz sermaye artırımı için müracaatı onaylandı. Başvuruda GSD Holding A.Ş. 250 milyon liralık mevcut sermayesini 450 milyon liraya çıkarmak için 198 milyon 865 bin lirası iç kaynaklardan, 1 milyon 135 bin...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre, GSD Holding A.Ş. ve Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin kurula bedelsiz sermaye artırımı için müracaatı onaylandı.


Başvuruda GSD Holding A.Ş. 250 milyon liralık mevcut sermayesini 450 milyon liraya çıkarmak için 198 milyon 865 bin lirası iç kaynaklardan, 1 milyon 135 bin lirası ise kar payından karşılanmak bedelsiz sermaye artırımı yapacak.



Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ise 90 milyon lira olan mevcut sermayesini 126 milyon liraya çıkarmak için 36 milyon lirasını iç kaynaklardan karşılanmak üzere, bedelsiz sermaye artırımı yapacak.





Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar