İspanya geri döndü

Son Avrupa şampiyonu 1-0 geriye düştüğü hazırlık maçında Kosta Rika'yı Alcacer ve Fabregas'ın golleriyle 2-1 mağlup etti... 2008 ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası, 2010 Dünya Kupası şampiyonu İspanya kötü başladığı maçı iyi bitirdi ve Kosta Rika'yı hazırlık mücadelesinde 2-1 mağlup etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

2008 ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası, 2010 Dünya Kupası şampiyonu İspanya kötü başladığı maçı iyi bitirdi ve Kosta Rika'yı hazırlık mücadelesinde 2-1 mağlup etti.


Karşılaşmanın 6. dakikasında ani gelişen kontratakta Kosta Rika 1-0 öne geçti. Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Joel Campbell'ın soldan hızla hareketlenip pasını çıkarttığı Johan Venegas, kaleci David De Gea'yı avlayıp topu ağlarla buluşturdu.


Bu golden sadece iki dakika sonra İspanya skoru dengeledi. Chelsea'li Cesc Fabregas'ın ara pasında Paco Alcacer, karşı karşıya kaldığı Real Madrid'li  kaleci Keylor Navas'ın sağından golü attı. Valencia'lı futbolcu altıncı kez formasını giydiği İspanya Milli Takımı'nda dördüncü golünü kaydetti.


İspanya, 30'da öne geçti. Barcelona'nın yeni transferi Aleix Vidal'in pasında topu alan Nolito'nun asistinde Cesc Fabregas, 

İspanya'yı 2-1 üstünlüğe taşıdı. Ancak sakatlanan Aleix Vidal yerini Sevilla'dan takım arkadaşı Vitolo'ya bırakmak zorunda kaldı. 


İkinci yarıya da iyi başlayan İspanya'da Sergio Ramos'un 47 ve 60. dakikalarda iki kafa vuruşunda Real Madrid'den takım arkadaşı olan Keylor Navas nefis iki refleksle üçüncü gole izin vermedi.


Arsenal'li Santi Cazorla'nın David Silva'nın ortasına yaptığı süper şutu da kaleci Navas aynı güzellikte çıkarttı. Son dakika Kosta Rika gole yaklaşırken, Bryan Ruiz'in şutu az farkla üstten dışarı gitti.


İspanya, Pazar günü Euro 2016 Elemeleri'nde Belarus'la karşılaşacak. Kosta Rika ise Kuzey ve Orta Amerika Gold Cup'ta gelecek ay Meksika ile oynayacak. 


Bu arada Barcelona'nın üç kupalı sezonunu kutlarken Cristiano Ronaldo ile dalga geçen Gerard Pique, Sergio Ramos'un yerine oyuna girerken ıslıklandı.


Cesc Fabregas ise 14 golle, İspanya Milli Takımı tarihinde en fazla gol atan Katalan oyuncu oldu.


Kategoriler Gündem
Yorumlar