Karsan, ABD’de finalde

Karsan, ABD Posta Servisi’nin filo yenileme ihtiyaçlarını karşılamak üzere prototip geliştirme için sipariş alarak adını 6 firma arasında finale yazdırmayı başardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

KARSAN, ABD Posta Servisi’nin (USPS) “Yeni Nesil Dağıtım Aracı”na ilişkin olarak prototip geliştirme teklif çağrısına davet edilen ve ön yeterlilik alan 15 firmadan biri olmasının ardından posta idaresinin ileriye dönük filo yenileme ihtiyaçlarını karşılamak üzere prototip geliştirme için sipariş alarak adını 6 firma arasında finale yazdırmayı başardı.


Karsan, yaklaşık bir yıl içinde yeni prototipini üreterek USPS’in deneme ve değerlendirmesine sunacak. Bursa’da yer alan 2 ayrı fabrikasında hem iç pazar hem de ihracata yönelik, çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, “Yeni Nesil Dağıtım Aracı (NGDV)” prototipi üretecek 6 firmadan biri olarak finale kaldı. ABD Posta Servisi, filo yenileme ihtiyaçları için yapacağı ileriye dönük planlamada bu deneme ve değerlendirmeleri hesaba katarak seçim yapacak. (Hürriyet)

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar