Karsan, İtalya’dan 46.5 milyon Euro’luk sipariş aldı

Borsada işlem gören Karsan, yeni bir sipariş anlaşması imzaladı. Karsan, İtalyan Industria Italiana Autobus firmasına yeni tam ve yarı mamul otobüs üretimi yapacak. Anlaşmanın tutarı ise 46.5 milyon Euro.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili Karsan’dan KAP’a yapılan açıklama şöyle;


‘Şirketimiz ile Industria Italiana Autobus S.p.A. (IIA) arasındaki Tesis Kullanım Sözleşmesi çerçevesinde, IIA 2018 yılı içinde farklı müşteriler için ayrı ayrı zamanlarda toplam 50.9 milyon Euro tutarında tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulunmuş ve söz konusu siparişlerin tamamı 2018 yılında teslim edilmiştir. Ayrıca IIA, 2019 yılı içinde iş bu açıklama tarihi itibariyle farklı müşteriler için ayrı ayrı zamanlarda Şirketimiz'e 46.5 milyon Euro tutarında yeni tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulunmuştur. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.’


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar