Kartal borsada da uçtu

İngiliz devi Liverpol'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş, dün borsada da hareketli bir gün geçirdi. Beşiktaş hisseleri, Liverpol galibiyetinin coşkusuyla güne yüzde 9.5'lik yükselişle 2.65 liradan başladı. Borsadaki genel satışların etkisiyle kazanımlarının bir bölümünü geri veren Beşiktaş, borsada endeksin yüzde 2 düştüğü dün günü yüzde 2.89'luk yükselişle 2.49 liradan kapattı. beşiktaş7ın piyasa değeri 17 milyon...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş hisseleri, Liverpol galibiyetinin coşkusuyla güne yüzde 9.5'lik yükselişle 2.65 liradan başladı. Borsadaki genel satışların etkisiyle kazanımlarının bir bölümünü geri veren Beşiktaş, borsada endeksin yüzde 2 düştüğü dün günü yüzde 2.89'luk yükselişle 2.49 liradan kapattı. beşiktaş7ın piyasa değeri 17 milyon liralık artışla 597 milyon liraya çıktı. Beşiktaş hisselerinde 134.8 milyon TL'lik işlem hacmi gerçekleşti. Kupadan elenen Trabzonspor ise borsada günü yüzde 1.32'lik kayıpla tamamladı. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar