Katmerciler Limak Holding ile gizlilik protokolü imzaladı

Katmerciler, savunma sanayi alanında işbirliği fırsatlarını değerlendirmek için Limak Holding ile gizlilik protokolü imzaladı. Katmerciler Araç Üstü Ekipman, savunma sanayi alanındaki fırsatları ve iş birlikteliklerini değerlendirmek amacıyla Limak Holding ile gizlilik protokolü imzaladığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Katmerciler Araç Üstü Ekipman, savunma sanayi alanındaki fırsatları ve iş birlikteliklerini değerlendirmek amacıyla Limak Holding ile gizlilik protokolü imzaladığını açıkladı.

   


Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz, savunma sanayi alanındaki fırsatları ve işbirlikteliklerini değerlendirmek amacıyla Limak Holding A.Ş. ile gizlilik protoklü imzalamıştır" denildi.


Açıklamanın ardından KATMR.E işlem sırasında sürekli işleme ara verildi, tek fiyat emir toplama başlandı.

   


Katmerciler payları işleme kapandığında yüzde 9,15 artışla 8,83 TL seviyesinde bulunuyordu.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar