Katmerciler yeni sipariş aldı

Katmerciler, 10 milyon 520 bin liralık yeni sipariş alınması hakkında açıklamada bulundu. Konu ile ilgili açıklama Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP’a yapıldı. KAP açıklamasında "Şirketimiz, İç Güvenlik Birimlerinin ihtiyacı olan 10.520.000 TL (Onmilyonbeşyüzyirmibin Türk Lirası) tutarında Muhtelif Zırhlı Araç Üstü Ekipman siparişi almış olup, teslimatlar 2016 yılı içerisinde tamamlanacaktır"...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konu ile ilgili açıklama Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP’a yapıldı. KAP açıklamasında "Şirketimiz, İç Güvenlik Birimlerinin ihtiyacı olan 10.520.000 TL (Onmilyonbeşyüzyirmibin Türk Lirası) tutarında Muhtelif Zırhlı Araç Üstü Ekipman siparişi almış olup, teslimatlar 2016 yılı içerisinde tamamlanacaktır" denildi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar