Kerem Bürsin o dizi ile yeniden ekranlarda

Ekranların genç ve yakışıklı oyuncusu Kerem Bürsin yeni dizi için kolları sıvadı. En son Şeref Meselesi ile boy gösteren Kerem Bürsin, Ayça Ayşin Turan ile ekranlarda olacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Güneşi Beklerken dizisiyle çok sevilen Kerem Bürsin yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Kerem Bürsin, 'Şeref Meselesi final yapar yapmaz, yeni bir dizisi projesi için el sıkıştı. Bugüne kadar rol aldığı dizilerin yapım şirketi olan D Productions'la yollarını ayıran oyuncu, yeni sezon için Avşar Film'le anlaştı. Kerem Bürsin, yapım şirketine hem film hem de dizi yapacak. Sinema filminde Fahriye Evcen'le birlikte kamera karşısına geçecek olan genç yeteneğin dizideki partnerinin Ayça Ayşin Turan olduğu iddia edildi. Aynı zamanda Özcan Deniz'in de eski sevgilisi olan Ayça Ayşin Turan, şu günlerde 'Karagül' dizisinde rol alıyor.


KEREM BÜRSİN KİMDİR?


1987 doğumlu olan Kerem Bürsin, 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir, Hollywood-Türk yapımlarında oyunculuk yapmaktadır. Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı diziyle adını duyuran Kerem Bürsin, Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır.


Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Pek çok markanın da yüzü olan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynamış ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü olmuştur. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirmiştir. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandıran Kerem Bürsin, dizinin final sahnesiyle de çok konuşturmuştur.

Kategoriler Gündem
Yorumlar