Kiler, Sapphire'de 47 daire birden sattı

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'de yer alan toplam 47 dairesinin toplu satışını KAP'tan duyurdu. Satışlar, İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye yapıldı... Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, 47 adet Sapphire rezidans dairesi 90 milyon 594 bin dolar artı KDV bedeli ile satıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, 47 adet Sapphire rezidans dairesi 90 milyon 594 bin dolar artı KDV bedeli ile satıldı.


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'dan KAP'a yapılan açıklamada "Şirketimizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar ve diğer duran varlıklar hesabında 111.882.254 TL kayıtlı değeri ile taşınan 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesinin 90.594.000 USD+KDV bedel ile Mehrdad Safari' ye toplu satışı gerçekleştirilmiştir" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar