Kılıçdaroğlu'na öğrenciden şok soru!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında büyük bir tepki ile karşılaştı. Mikrofonu eline alan öğrenci Kılıçdaroğlu'na 'Gitmeniz için kaset mi gerekeyior?' diye sordu. İşte o anlar...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu televizyon programında öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programına konuk oldu. Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi anfisinde yapılan TV programında Kılıçdaroğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı.


GİTMENİZ İÇİN KASET Mİ GEREKİYOR?

 

Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı için 'başçalan' gibi ifadeler kullandığını hatırlatan genç, "Saygı duymadan saygı bekliyorsunuz, ayrıca yüzde 40'ın altında oy alınca gidecektiniz, gitmediniz. Gitmeniz için illa kasetiniz mi olması gerekiyor" dedi.



(akşam)

Kategoriler Gündem
Yorumlar