Koç'tan İddaa açıklaması: Yıldırım Bey görevi bırakmalı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, iddaa ihalesinin ardından Yıldırım Demirören'in istifa etmesi gerektiğini söyledi ve "Dünyanın başka bir yerinde devam etmesi mümkün değildir" diye konuştu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "iddaa" ihalesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in görevine devam etmemesi gerektiğini söyledi.


Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ali Koç, dün yapılan iddaa ihalesine ilişkin bir basın mensubunun "İhalede en iyi teklifi veren Şans Girişim Ortak Girişimine Yıldırım Demirören'in de ortak olduğu söyleniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine şunları kaydetti:


"Yıldırım Demirören, uzun yıllar hem kulüp başkanlığı hem de federasyon başkanlığı yapan biri. Çok tecrübeli bir isim. Başkanlık için doğru bir profildi. İhaleden sonra Yıldırım Bey'in devam etmemesi gerekir. Seçimlere birkaç ay kaldı ama bugünden itibaren devam etmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Dünyanın başka bir yerinde devam etmesi mümkün değildir."

Kategoriler Gündem
Yorumlar