Komşunun gözdesi Doğuş Grubu'na geçiyor

Doğuş Grubu'nun da hissesi bulunan Astir Palace Hotel'in Arap-Türk ortaklı fona devri bugün tamamlanacak... Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiye göre Yunan hükümeti, Astir Palace Hotel'in 2014 yılında yapılan ihaleye en yüksek teklifi veren aralarında Doğuş Grubu'nun da oldu Türk ve Arap sermayeli AGC Jermyn Sreet Real Estate Fund IV LP'ye devrini bugün yapacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiye göre Yunan hükümeti, Astir Palace Hotel'in 2014 yılında yapılan ihaleye en yüksek teklifi veren aralarında Doğuş Grubu'nun da oldu Türk ve Arap sermayeli AGC Jermyn Sreet Real Estate Fund IV LP'ye devrini bugün yapacak. 

     


Türkiye, Abu Dhabi, Dubai, Kuveyt ve Arap emirliklerinden yatırımcıları temsil eden Jermyn Sreet Real Estate Fund IV LP,Astir Palace için 400 milyon euro teklif etmişti. 

     


Yunan basınına göre Astir Palace hotelinin işletmesine Four Seasons talip. Four Seasons'ın yüzde 47,5 hissesini Suudi Kraliyet Ailesi mensubu Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud'a ait olan 

Kingdom Holding Company kontrol ediyor. (Foreks)


Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar