Kumkapı'da soyguncu çaldığı paraları çatıdan saçtı

İstanbul Kumkapı'da, silahla girdiği banka şubesinden aldığı bir miktar parayı binanın çatı katındaki balkondan boşluğa saçan şüpheli, polisin ikna çabaları sonucu yaklaşık 4 saat sonra teslim oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alınan bilgiye göre, Kumkapı Çiftegelinler Caddesi'nde bir banka şubesine gelen silahlı şahıs, tehdit ettiği görevlilerden paraları vermesini istedi.


Banka çalışanlarının alarm düğmesine basmasının ardından polis ekiplerinin olay yerine geldiğini gören silahlı kişi, binanın çatı katının balkona çıktı. Şüpheli, silahla havaya ateş açtıktan sonra bankadan aldığı belirtilen bir miktar parayı boşluğa saçtı.


Asayiş ve karakol ekipleri sokakta çevre güvenliğini alırken, Özel Harekat Şube Müdürlüğü polisleri ise şüphelinin bulunduğu binanın çevresinde önlem aldı.





Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı müzakere timi şüpheliyi ikna etmek için yoğun çaba harcadı. S.B, yaklaşık 4 saat süren çabalar sonucu ikna edilerek gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde pompalı tüfeğin yanı sıra tabanca da bulunduğu belirtildi. 


Bu arada, S.B'nin sokağa attığı paralar, polislerce toplandı.


Banka şubesinin bulunduğu binanın şüphelinin babasına ait olduğu, borçları nedeniyle bunalımda olan şahsın soygunu bu nedenle gerçekleştirdiği öne sürüldü.






AA

Kategoriler Gündem
Yorumlar