Mepet, Shell-Turcas ile anlaştı

Mepet ile Shell-Turcas Petrol arasında bayilik sözleşmesi için anlaşmaya varıldı... Mepet Metro Petrol ve Tesisleri ile Shell-Turcas Petrol arasında bayilik sözleşmesi için anlaşmaya varıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri ile Shell-Turcas Petrol arasında bayilik sözleşmesi için anlaşmaya varıldı.



Mepet Metro Petrol ve Tesisleri A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Şirketimiz ile SHELL-TURCAS PETROL A.Ş. arasında, şirketimize ait olan Dörtdivan Bolu mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonları, Sungurlu Mavi Ocak Akaryakıt istasyonu, Susurluk Akaryakıt İstasyonu ve Üniversite-Edirne Akaryakıt İstasyonu ile ilgili olarak bayilik sözleşmelerinin yenilenmesi için 5 yıllığına toplam 16.100.000.-TL + KDV bedel üzerinden taraflarca prensipte anlaşmaya varılarak sözleşmeler şirketimiz tarafından imzalanmıştır. Söz konusu anlaşma SHELL-TURCAS PETROL A.Ş.'nin imzası sonrasında yürürlüğe girecektir. Gelişmeler ayrıca kamuoyuna duyurulacaktır. " 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar