Metropark Hotel'in sahibi yeni bir şirket kurdu

Taksim’de bulunan Metropark Hotel’in sahibi Mehmet Ali Durucan geçtiğimiz hafta yeni bir otelcilik şirketi kurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BORSAMATİK.COM/ÖZEL HABER


DCN Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. adı verilen şirketin İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 22 Eylül’de yapıldı.  Şirketin sermayesi 17 milyon 618 bin TL olarak belirlendi.


Şirketin yönetiminde bir tek Durucan bulunuyor. Şirketin faaliyet konusu için ise “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tatil köyü, apart otel motel konaklama tesisleri, restaurant, kafeterya, gazino, gibi eğlenmeye ve dinlenmeye yönelik turistik tesisler kurmak, tamamen veya kısmen satın almak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek satmak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acentaları kurmak, turizm büroları açmak, mümessillikler almak, seyahat şirketleri ile işbirliği yapmak, hava deniz ve kara nakil araçlarını turizm amaçlı satın almak kiralamak, kiraya vermek, gerektiğinde de satmak. Her türlü taşıtlarla turizm amaçlı gezi düzenlemek, taşıma ve servis hizmeti vermek”olarak açıklandı.


Mehmet Ali Durucan, Taksim de tarihi Majik Sineması ile Maksim Gazinosu'nun arazilerine yapılmak istenen otel ve AVM projelerine karşı açıklamaları ile gündeme gelmişti.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar