Milangaz'dan lisans iptali açıklaması

Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi AŞ'den, Resmi Gazete'de yayımlanan lisans iptali kararının Konya'daki depolama tesisine ait olduğu ifade edilerek, dağıtım lisanslarının yürürlükte olduğu bildirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Milangaz tarafından yapılan açıklamada, bugün Resmi Gazete'de çeşitli ilanlar başlığı altında EPDK tarafından ilan edilen, Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi AŞ’nin LPG-DPO/755-16/03018 sayılı lisansın 'dağıtıcı lisansıyla' ilgisinin olmadığı kaydedildi.


Resmi Gazete'deki ilanda belirtilen lisans numarasının Konya tesislerinin eski depolama lisans numarası olduğu vurgulanan açıklamada, "Konya tesisimizin 21 Nisan 2016 tarihi itibarıyla yürürlükte olan depolama lisans numarası LPG-DPO/6235/16977’dir. Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi AŞ’nin Dağıtıcı Lisans numarası LPG-DAĞ/755-22/03024 olup yürürlüktedir." ifadelerine yer verildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar