Murat Ülker'i tehdit eden kişiye dava açıldı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i, mektup yazmak suretiyle tehdit ettiği öne sürülen kişi hakkında, 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Murat  Ülker'in, Selahattin S. adlı bir kişinin kendisine tehdit içerikli mektuplar  yazdığını belirterek şikayetçi olduğu ve bu kapsamda soruşturma başlatıldığı  aktarıldı. 

 

İddianamede, müşteki Murat Ülker'in, Ülker markasını bünyesinde  barındıran Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı olduğu belirtildi. Şüpheli  Selahattin S'nin ise, Ülker'in, yöneticisi olduğu şirket nedeniyle elden  çıkartmak zorunda kaldığını iddia ettiği baba mirasını almak için müştekiden  defaten taleplerde bulunan bir kişi olduğu aktarılan iddianamede, bu nedenle  şüphelinin çeşitli tarihlerde mektuplar kaleme alarak Murat Ülker'e gönderdiği  anlatıldı. 

 

İddianamede, şüpheli Selahattin S'nin mektuplarında, "Bana yapılan  ihanetin bedeli sorulacak. Babaların yaptığı hataların cezasını evlatları çeker.  Çektiğim çilelerin bedelini sizden tahsil edeceğim" şeklinde tehdit içeren  ifadeler kullandığı bildirildi. 

 

Bu kapsamda şüpheli Selahattin S'nin üzerine atılı suçu işlediği  belirtilen iddianamede, "tehdit" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozma"  suçlarından 9 aydan 5 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.(Vatan)

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar