Net Turizm payları yarından itibaren borsada işlem görmeyecek

Borsa İstanbul, Net Holding AŞ tarafından devralınarak birleşen Net Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ paylarının yarından itibaren borsada işlem görmeyeceğini bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yer alan açıklamasında "Borsamızca Net Holding tarafından devralınarak birleşen Net Turizm ile ilgili olarak, Net Turizm ortaklarına verilecek Net Holding paylarının dağıtım tarihinde, Net Turizm'in borsa kotunda bulunan paylarının kottan çıkarılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.


Açıklamada, Net Holding'in bugünkü özel durum açıklaması ile ilan edilen 20 Ekim'de Net Turizm paylarının borsa kotundan çıkarılmış olacağı belirtilerek, buna bağlı olarak da Net Turizm paylarının yarından itibaren işlem görmeyeceği bildirildi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar