Netaş, İGA ihalesi için en iyi teklifi verdi

Netaş, İstanbul Yeni Havalimanı Projesi için İGA Havalimanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi'ne verilen teklif hakkında açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Netaş, İGA Havalimanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi'ne tüm havalimanını kapsayacak kablolu ve kablosuz alan ağlarının kuruluşu ve 5 yıl işletilmesi için en iyi teklifi verdi.



Netaş Telekomünikasyon A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "İstanbul Yeni Havalimanı Projesi  kapsamında çalışmalarını yürüten ve havalimanının 25 yıl işletmesini üstlenmiş olan İGA Havalimanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi'ne tüm havalimanını kapsayacak kablolu ve kablosuz alan ağlarının kuruluşu ve 5 yıl işletilmesi için 5 firma arasında 13,5 milyon Euro ile teknik ve finansal olarak en iyi teklif Şirketimiz tarafından verilmiştir. Konuya ilişkin gelişmeler mevzuat kapsamında kamunun bilgisine sunulacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar