Nilüfer Kayahan'ı şarkılarıyla yad etti

Kıbrıs'ta sahne alan pop müziğin sevilen ismi Nilüfer, şarkılarıyla Kayahan'ı andı. Nilüfer, “O hep şarkılarıyla yaşayacak” dedi. Kızı Ayşe ile geldiği Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan Nilüfer, yakın bir zamanda aramızdan ayrılan sanatçı dostu Kayahan'ı unutmadı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle
Kızı Ayşe ile geldiği Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan Nilüfer, yakın bir zamanda aramızdan ayrılan sanatçı dostu Kayahan'ı unutmadı. Konseri öncesinde konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan Nilüfer, “Kayahan, benim 35 senemde çok büyük bir etki oluşturmuştur. Maalesef kaybıyla da çok büyük bir yara açmıştır.


O'nun için söylenecek çok şey var. O hep şarkılarıyla yaşayacak. Sanki o hep varmış gibi hissediyorum. Bu şarkıyı da O'nun ruhuna gönderiyorum” diyerek 'Geceler' adlı şarkıyı seslendirdi. Sahneye siyah parlak bir elbise ile çıkan Nilüfer, konserinin ikinci bölümünde sarı siyah ağırlıklı bir giysi tercih etti. Sahnede yeni albümünün müjdesini de veren Nilüfer, “Tam 43 yıldır şarkı söylüyorum. Gelecek hafta da yeni albümüm çıkıyor. 43 senedir şarkı söylüyorsam ne mutlu bana. İnşallah çok daha uzun yıllar şarkı söylerim” dedi. 
Kategoriler Gündem
Yorumlar