Özak Gayrimenkul birleşme için SPK’ya başvurdu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş ile birleşmek için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulundu. 

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket tarafından yapılan KAP açıklaması aşağıdaki gibidir:



Şirketimizin, sermayesine %100 oranında iştirak ettiği bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. 'yi tüm aktif ve pasifi ile birlikte devralması suretiyle birleşmesi işlemi ile ilgili olarak izin için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmiştir.



Birleşmeye ilişkin Birleşme Sözleşmesi taslağı 17.10.2014 ve 20.10.2014 tarihli açıklamalarımızın ekinde yer almaktadır. Şirketimizin son üç yıllık finansal raporları ve bağımsız denetim raporları www.kap.gov.tr adresinde incelemeye açık olup, finansal raporlar ve birleşme ile ilgili diğer belgeler şirketimizin www.ozakgyo.com internet adresinde de yer almaktadır. 



Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar