Pınar Süt, okul sütü ihalesini kazandı

Dimes Gıda-Pınar Süt İş Ortaklığı toplam tutarı 135.5 milyon TL'lik okul sütü ihalesi sözleşmesini imzaladı... Dimes Gıda-Pınar Süt İş Ortaklığı okul sütü projesi kapsamında düzenlenen ihaleyi imzaladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dimes Gıda-Pınar Süt İş Ortaklığı  okul sütü projesi kapsamında düzenlenen ihaleyi imzaladı. Pınar Süt'ün ihaleden payına 61 milyon TL düşecek.



Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde şu bilgilere yer verildi;



03.11.2015 ve 09.11.2015 tarihli özel durum açıklamalarıyla kamuoyuna duyurmuş olduğumuz, toplam 7 katılımcının teklif verdiği ve Dimes Gıda-Pınar Süt İş Ortaklığı tarafından alınan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Okul Sütü Programı kapsamında düzenlediği ihaleye ilişkin sözleşme imzalanmıştır. 135.529.212,86 TL tutarındaki toplam ihale bedelinden şirketimizin payına 60.988.145,79 TL düşmektedir.


Söz konusu ihale için ilave maddi duran varlık yatırım ihtiyacı bulunmamaktadır. İhaleye ilişkin tüm satış 2016 yılı ilk 6 aylık dönemi içerisinde gerçekleştirilecektir.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar