Polis ve askeri araca saldırı

Cizre'de polis ekibine el yapımı patlayıcı atıldı, bir polis ve iki çocuk yaralandı. Beytüşşebap ilçesinde ise askeri araca el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker yaralandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cizre'de izinsiz gösteriler sırasında göstericilerin barikatla kapattığı yolu açmak üzere giden polis ekibine el yapımı patlayıcı atıldı, bir polis ve iki çocuk yaralandı.


Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grubun, Yafes mahallesinde barikatla kapattığı Berivan caddesini trafiğe açmak için giden polis ekibine, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi.


Olayda polis memuru N.G (24) ile sokakta oyun oynayan 8 yaşındaki Şirin Başkurt ve kuzeni 10 yaşındaki Yasemin Başkurt yaralandı.


Yaralılar, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlattı.


İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Altok, hastaneye gelerek, yaralı polis memuru  ve çocukların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.


Öte yandan Beytüşşebap'ta askeri araca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda bir asker yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, İkinci Köprü mevkisinde yoldan geçen askeri araca el yapımı patlayıcı atıldı.


Olayda, araçta bulunan bir asker yaralandı. Yaralı asker, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesine kaldırıldı.


Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.


(AA)

Kategoriler Gündem
Yorumlar