Polonez ile Tahincioğlu'nun yeni ortaklığı

Polonez markası Türkiye'nin köklü et ve sucuk markalarından biri. Trakya Et ve Süt Ürünleri bünyesinde faaliyet gösteren Polonez İstanbul Çatalca'da yılda 8 bin ton et işliyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Mustafa Akkaş'a ait olan Polonez markasının sucuk, pastırma gibi şarküteri ürünleri başta olmak çok sayıda et ve et ürünü var. Kent Gıda'nın eski sahibi olan Tahincioğlu Holding ise son dönemlerde inşaat sektöründe hızlı büyüyor. Yönetim kurulu başkanlığını Özcan Tahincioğlu'nun yaptığı holding, konut, ofis, rezidans, AVM projeleriyle çıkıyor.



Bu iki şirket 2008 yılında Tahincioğlu Holding'e ait Palladium Andaç AVM'de Brasserie Polonez ismiyle ortak restoran işine girmişlerdi. Yüzde 50-50 ortaklı zincirin ikinci halkası da İstanbul'un en prestijli bölgesi Bağdat Caddesi'nde açılmıştı. İki ortak zaman zaman bu zincirin halkalarını artıracaklarını açıklamışlardı ancak gelişmelere bakılırsa bu kez ortaklıkta farklı bir konsept deneyecekler.



Giril Polonez Restaurant &Kasap ismini verdikleri bu yeni restoranı Ataşehir'de Palladium Towers'te Aralık sonu ya da yeni yılın ilk ünlerinde açacaklarmış. Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy'un verdiği bilgiye göre, burası kasap hizmetleri de veren bir et restoranı olacak. Yani bir tarafta et yerken, kasap tarafında evinize kıyma, kuşbaşı, bonfile, biftek gibi et çeşitlerinden alabileceksiniz. Kasap bölümü Ataşehir bölgesinde paket servis hizmeti de verecekmiş. Projenin başında Özcan Tahincioğlu'nun kardeşi Onur Tahincioğlu bulunuyor Tahincioğlu, restoranı yıl sonuna kadar açmak için çalıştıklarını söylüyor. Tahincioğlu, "Hemen Kasap olmasa da Grill Polonez'in yeni şubelerini açmak istiyoruz" diyor.







Kaynak: Para, 2014/ 49


Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar