Seferler sorunsuz bir şekilde devam ediyor

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından havalimanında uçuş işlemleri sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Terör saldırısının ardından yolculuk için Atatürk Havalimanı'na gelen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren uçuş işlemlerini yapmaya başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Terör saldırısının ardından yolculuk için Atatürk Havalimanı'na gelen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren uçuş işlemlerini yapmaya başladı. Zaman zaman bilet satış gişelerinde ve pasaport kontrollerinde yoğunluğun oluştuğu görülürken bazı seferlerin ise iptal edildiği uçuş bilgisi panolarından ilan edildi. Saldırının ardından uçuşu gerçekleşmeyen yolcular ise biletlerini en yakın uçuşa alabilmek için havayolu firmalarına başvuruyor.


Tadilat çalışmaları devam ediyor

Patlamanın olduğu dış hatlar geliş katında ise tadilat çalışmaları devam ediyor. Saldırıda dış hatlar gelen yolcu çıkış kapısında meydana gelen hasar üzerine çevresi paravanla kaplanırken çalışma yapılan bölgeye Türk bayrağının asıldığı ve işçilerin çalıştığı görüldü.


Trafiğin normal olarak seyrettiği havalimanında yurtiçi ve yurtdışından gelen yolcular taksi ya da servis araçlarını kullanarak ayrılıyorlar. Polis ekiplerinin bölgedeki güvenlik önlemleri ise sürüyor. Havalimanına gelen araçlar ise polis ekipleri ve polis köpeklerince kontrol ediliyor.


Ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına ait canlı yayın araçları ve basın mensuplarının havalimanında bekleyişi de devam ediyor.



AA

Kategoriler Gündem
Yorumlar