Seyrantepe satışa çıktı sıra Çengelköy'de

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Sırada Çengelköy ve Zeytinburnu projeleri var. Tahincioğlu Gayrimenkul, inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tahincioğlu Gayrimenkul, inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirterek, "Çengelköy ve Zeytinburnu başta olmak üzere birkaç lokasyonda proje üretmek için çalışıyoruz. İstanbul dışında da araştırmalarımız devam ediyor. Ancak önceliğimiz İstanbul olacak. Önümüzdeki yıllarda Tahincioğlu tabelaları her yere konulacak" diye konuştu. 


DÖNÜŞÜMDE AKTİF OLACAĞIZ 


Kentsel dönüşümde de aktif çalışacaklarını belirten Tahincioğlu, "Yenisahra'da 3 ofis kurduk. Çalışmalarımız sürüyor. Birkaç bölgeyle daha ilgileniyoruz" dedi. Dönüşümü deneme yanılma yoluyla öğrendiklerinin altını çizen Tahincioğlu, "Fikirtepe örneğinde bunu açıkça görünce geri adım attık. Hızlı başladık dönüşüme. böyle olunca da sorunlar çıkıyor. Hak sahiplerinin istekleri dönüşümü tıkıyor" şeklinde konuştu. 


FİYATLAR 621 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


Projede yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79 ila 349 metrekare arasında değiştiği projede, 15 farklı daire tipinin bulunduğunu vurgulayan Özcan Tahincioğlu, "Fiyatları 621 bin TL'den başlayan daireleri Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da projenin 2 bin 800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurguladı. Çalım, "Genel giderleri minimum seviyede tutmak için site yönetimini kendi şirketimiz Meta Yönetim yapacak. Konut aidatlarının metrekaresi 3 ila 4 lira arasında değişecek" diye konuştu. 

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar