Şişecam 40 milyon euroluk kredi alacak

Şişecam, EBRD ile 40 milyon euro kredi alınması amacıyla kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verdi... T.Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 5,8 milyon TL tutarlı nominal payın EBRD'ye devri amacıyla hisse devir sözleşmesi imzalanmasına karar verildiğini açıkladı. T.Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.06.2016 tarihli toplantısında; Şirketimiz ile EBRD arasında, 40,000,000 Euro...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

T.Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.  5,8 milyon TL tutarlı nominal payın EBRD'ye devri amacıyla hisse devir sözleşmesi imzalanmasına karar verildiğini açıkladı.



T.Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.06.2016 tarihli toplantısında; 



Şirketimiz ile EBRD arasında, 40,000,000 Euro tutarda kredi alınması amacıyla kredi sözleşmesi ve Şirketimizin Şişecam Çevre Sistemleri A.Ş.'de sahip olduğu payın %10 tutarındaki toplam 5,800,000 Türk Lirası nominal payın EBRD'ye devri amacıyla hisse devir sözleşmesi ve hissedarlar sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar