Son şehitle ilgili kahreden detay

Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan astsubay Nejdet Aydoğdu'nun, pazarda aşeren eşine meyve alırken vurulduğu öğrenildi. Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun, geçen 15 Haziran'da evlendiği bankacı eşi Esra Aydoğdu ile pazar alışverişinde yaşadıkları son diyalog yürek ise burktu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun, geçen 15 Haziran'da evlendiği bankacı eşi Esra Aydoğdu ile pazar alışverişinde yaşadıkları son diyalog yürek ise burktu. İddiaya göre pazar alışverişlerini tamamlayan Aydoğdu çifti pazardan çıkarken, meyve tezgahı üzerinde bulunan meyveyi gören 2.5 aylık hamile Esra Aydoğdu eşine canının çektiğini söyledi. Tezgaha geri dönen çift meyve aldığı sırada, arkadan yaklaşan saldırganlar Astsubay Aydoğdu'nun başına tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.


GENELKURMAY AÇIKLAMASI


Genelkurmay Başkanlığı bu sabah internet sitesinde Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"29 Ekim 2014 günü saat 16.50 sularında, Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Körhat Mahallesi Çarşamba pazarında ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu, yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşkalleri henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle ağır yaralanmış, ancak kurtarılamayarak şehit olmuştur. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DHA

Kategoriler Gündem
Yorumlar