SPK, Gedik Portföy'ün talebini olumlu karşıladı

Sermaye Piyasası Kurulu, Gedik Portföy'ün kayıtlı sermaye sistemine geçme talebi amacıyla yapılacak esas sözleşme değişikliğine izin verdi. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı. Haftalık bültene göre, "Gedik Portföy Yönetimi A.Ş.’nin, III-55.1 sayılı Portföy Yönetim Şirketleri ve Bu Şirketlerin Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Tebliği’ne uyum sağlanması ile 10.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı ve 4.050.000 TL çıkarılmış sermayeyle kayıtlı sermaye sistemine geçme amacıyla yapılacak esas sözleşme değişikliğine izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir." dedi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar