SPK haftalık bülteni yayımlandı - 15 Mart 2019

Sermaye Piyasası Kurulu, Alternatifbank'ın 1 milyar 100 milyon lira tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı. SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Polisan Holding'in 388 milyon 500 bin lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Polisan Holding'in 388 milyon 500 bin lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.


Korteks Mensucat Sanayi ve Ticaret'in 400 milyon lira, Halk Yatırım Menkul Değerler'in 372 milyon lira, Alternatifbank'ın 1 milyar 100 milyon lira, Palmet Enerji'nin 150 milyon lira, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın  500 milyon lira ve Şeker Faktoring'in 234 milyon lira tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusu kabul edildi.


SPK ayrıca, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama AŞ (INTEM) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili 2 kişiye toplam 55 bin 696,14 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi. 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar