SPK haftalık bülteni yayınlandı - 23 Mart 2016

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Garanti Bankası'nın 6 milyar 430 milyon 800 bin liralık İpotek Teminatlı Menkul Kıymetler (İTMK) ihracı başvurusunu onayladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, Ak Finansal Kiralama 500 milyon liralık, Creditwest Faktoring 260 milyon liralık, Turkish Bank 118 milyon liralık, Tat Gıda Sanayi 150 milyon liralık, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret 75 milyon liralık, Analiz Faktoring de 25 milyon liralık borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvurdu.


SPK, Garanti Bankası'nın 6 milyar 430 milyon 800 bin liralık İTMK ihracı başvurusunu onayladı.


KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 1 milyar 850 milyon liralık ve  Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 1 milyar 500 milyon liralık kira sertifikası ihracı başvurusunu onaylayan Kurul, Ak Yatırım Menkul Değerler'in 700 milyon liralık,  Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler'in 250 milyon liralık, Gedik Yatırım Menkul Değerler'in 200 milyon liralık, Nurol Yatırım Bankası'nın da 160 milyon liralık borçlanma aracı ihracına onay verdi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar