SPK'dan basında çıkan haberlere ilişkin açıklama

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bazı basın yayın organlarında Bylock operasyonuyla ilgili yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. SPK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında Bylock operasyonu kapsamında 14 SPK çalışanı için gözaltı kararı alındığı haberlerinin yer aldığı hatırlatılarak, söz konusu operasyon kapsamında gözaltına alınanların tamamının olağanüstü hal (OHAL) Kanun Hükmünde Kararnameleri ile önceki tarihlerde...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında Bylock operasyonu kapsamında 14 SPK çalışanı için gözaltı kararı alındığı haberlerinin yer aldığı hatırlatılarak, söz konusu operasyon kapsamında gözaltına alınanların tamamının olağanüstü hal (OHAL) Kanun Hükmünde Kararnameleri ile önceki tarihlerde ihraç edildiği ve kurumla ilişkilerinin sonlandırıldığı, söz konusu kişilerin gözaltı kararı itibarıyla kurum ile bağlantısının olmadığı kaydedildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar