SPK’dan bir yatırımcıya rekor ceza - 22 Mayıs 2015

SPK’nın haftalık bülteni yayınlandı. Bültende yer alan bilgiye göre SPK, Hakan Dırava adlı yatırımcıya IEYHO pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırması nedeniyle 198.912,02 TL idari para cezası verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK, Hakan Dıravacı’ya Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş pay piyasasında gerçekleştirdiği işlemlerde yanıltıcı izlenim uyandırması nedeniyle 198.912,02 TL idari para cezası verdi. 



SPK’dan yapılan açıklamada, “Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. (IEYHO) pay piyasasında 21.10.2014-10.12.2014 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir” denildi.



İşte bültendeki o bölüm: 



Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar