SPK'dan suç duyurusu - 27 Kasım 2015

SPK, Hitit Holding'in 2013 yılı hesap ve işlemlerine ilişkin olarakyaptığı incelemede Sait Börekçi hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi. Sermaye Piyasası Kurulu Haftalık bülteni yayınlandı bültene göre, Hitit Holding AŞ’nin (Hitit Holding, Şirket) 2013 yılı hesap ve işlemlerine ilişkin olarak, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (6362 SPKn) ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında yapılan inceleme sonucunda Sait BÖREKÇİ hakkında suç...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu Haftalık bülteni yayınlandı bültene göre, Hitit Holding AŞ’nin (Hitit Holding, Şirket) 2013 yılı hesap ve işlemlerine ilişkin olarak, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (6362 SPKn) ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında yapılan inceleme sonucunda Sait BÖREKÇİ hakkında suç duyurularının yapılmasına karar verildi.




*Suç duyurularına konu işlemlerde (varsa) zarara uğrayan yatırımcılar, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, mevzuata aykırılık teşkil eden bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan şahıs/şahıslar aleyhine dava açabilirler. Şirket’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında ayrı bir gündem maddesi olarak söz konusu hususa ilişkin Şirket ortaklarının bilgilendirilmesi gerekmektedir.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar