Spotify, ABD'deki istihdamını iki katına çıkaracak

Spotify, genel merkezini New York'a taşımak ve ABD'deki istihdamını iki katına çıkarmayı planlıyor. İsveçli dijital müzik hizmeti sağlayıcısı Spotify, ABD'deki genel merkezini New York'a taşıma ve ABD'deki istihdamını gelecek yıla kadar iki katına çıkarmayı planlıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İsveçli dijital müzik hizmeti sağlayıcısı Spotify, ABD'deki genel merkezini New York'a taşıma ve ABD'deki istihdamını gelecek yıla kadar iki katına çıkarmayı planlıyor. 

   


New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, genel merkezini Dünya Ticaret Merkezi'ne taşıyacak olan Spotify, 1000 yeni istihdam yaratacak. Spotify şirketinin hali hazırda ABD'de 832 çalışanı bulunuyor.



Spotify'ın halka arz için 2017’nin ikinci yarısını işaret eden Spotify yetkilileri, bir ihtimal halka arzı 2018 yılına erteleyebileceklerini açıklamıştı.



Hali hazırda 40 milyonu Premium (ödemeli üye sayısı) toplamda ise 100 milyon üyesi bulunduğu bildirilen Spotify’ın halka arzını 2018 yılına ertelemesinin sebebi ise lisanslama anlaşmaları ve karlılık konusunda bazı adımlar atmak istemesi olarak gösteriliyor.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar