Taç Tarım, elektrik üretimine başlayacak

Taç Tarım Ürünleri, güneş enerjisinden elektrik üretmek amacıyla yeni bir şirket kuracağını açıkladı. ... Taçbeyaz Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adıyla kurulacak olan ve 2 milyon TL sermayeli şirketin 2015 yılı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Taçbeyaz Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adıyla kurulacak olan ve 2 milyon TL sermayeli şirketin 2015 yılı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanıyor. 



Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklama şöyle: 



Şirketimiz Yönetim Kurulu 24/10/2014 tarih ve 2014-10 nolu karar ile, sermayesinin %50' si şirketimiz tarafından, diğer %50' si Şirketimiz Yönetim Kurulu başkanı 223 669 78328 T.C. Kimlik numaralı Tahsin ALTUN tarafından karşılanmak üzere toplam 2.000.000 TL sermayeli TAÇBEYAZ ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanı ile kurulacak olan şirkete 1.000.000,00.-TL sermaye payı ile iştirak etmeye karar vermiştir.  Söz konusu yeni şirket, Düzce Merkez Gölormanı Köyü' nde güneş enerjisinden elektrik üretimi amacıyla kurulacak olup, 2015 yılı içerisinde faaliyete başlaması planlanmaktadır. Söz konusu yeni şirketin kuruluşu tescil edildiğinde gerekli duyuru yapılacaktır.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar