Takasbank açıkladı! O uygulama ertelendi

Ödünç Pay Piyasası için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi ertelendi... Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi 3 Nisan'a ertelendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi 3 Nisan'a ertelendi.

   


Takasbank'tan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

   


"04/01/2017 Tarih, 1322 sayılı Genel Mektubumuz ile duyurmuş olduğumuz  maksimum emir değeri pay sınırının, pay bazında yeniden belirlenmesi uygulamasına başlama tarihinin, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 

2017/4 duyurusu ile 03/04/2017 tarihine ertelendiği iletilmiştir.

   


İlgili duyuruya paralel olarak belirtilen Genel Mektubumuzda bahsi geçen "Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulamasının başlangıç tarihi de 03/04/2017 tarihine ertelenmiştir." 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar