Tekfen, Katar'da stadyum yapacak

Tekfen İnşaat AŞ'nin yüzde 50 ortağı olduğu Tekfen-Al Jaber Engineering ortak girişimi, Katar'da stadyum projesi işi için sözleşme imzalayacak. Tekfen İnşaat AŞ'nin yüzde 50 ortağı olduğu Tekfen-Al Jaber Engineering ortak girişimi, Katar'da stadyum projesi işi için sözleşme imzalayacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tekfen İnşaat

AŞ'nin yüzde 50 ortağı olduğu

Tekfen-Al Jaber Engineering

ortak girişimi, Katar'da stadyum projesi işi için sözleşme imzalayacak.



Tekfen Holding

A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;



Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin %50 ortağı olduğu Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finallerinin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini 1.250.000.000 Katar Riyali (342.465.753 ABD Doları) bedelle üstlenmek üzere İşveren İdare "Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy"'den sözleşmenin imzası için davet almıştır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar