THY’nin yolcu sayısı Mart’ta azaldı

Türk Havayolları'nın (THY) KAP'a yaptığı açıklamaya göre; Mart ayında yolcu sayısı yüzde 1.1 geriledi. Doluluk oranı ise 1.1 puan azaldı. Türk Havayolları’nın KAP’a bildirdiği Mart ve Ocak-Mart trafik sonuçlarına göre; Yolcu sayısı Mart’ta yüzde 1.1 azalışla 5.89 milyon oldu. YOLCU DOLULUK ORANI AZALDI Yolcu doluluk oranı Mart’ta 1.1 puan azalışla yüzde 80.9 oldu. Yolcu sayısı Ocak-Mart’ta yüzde 0.1 azalışla 16.75 milyon oldu....

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Havayolları’nın KAP’a bildirdiği Mart ve Ocak-Mart trafik sonuçlarına göre; Yolcu sayısı Mart’ta yüzde 1.1 azalışla 5.89 milyon oldu.


YOLCU DOLULUK ORANI AZALDI

Yolcu doluluk oranı Mart’ta 1.1 puan azalışla yüzde 80.9 oldu. Yolcu sayısı Ocak-Mart’ta yüzde 0.1 azalışla 16.75 milyon oldu. Yolcu doluluk oranı Ocak-Mart’ta 0.4 puan düşüşle yüzde 80.1 oldu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar