Turkcell Enerji Çözümleri elektrik tedarik lisansı aldı

Turkcell iştiraki, Turkcell Enerji Çözümleri ve Elektrik Satış Ticaret Anonim Şirketi'nin EPDK lisansı aldığını açıkladı. Turkcell iştiraki, Turkcell Enerji Çözümleri ve Elektrik Satış Ticaret Anonim Şirketi'nin EPDK lisansı aldığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell iştiraki, Turkcell Enerji Çözümleri ve Elektrik Satış Ticaret Anonim Şirketi'nin EPDK lisansı aldığını duyurdu.



Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada,

"17.02.2017, 20.02.2017 ve 18.04.2017 tarihli özel durum açıklamalarımıza istinaden; Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu Turktell Bilişim Servisleri A.Ş.'nin, sermayesinin tamamına sahip olduğu Turkcell Enerji Çözümleri ve Elektrik Satış Ticaret Anonim Şirketi'ne EPDK'nın 11.05.2017 tarih ve 7064-6 sayılı Kurul Kararı ile elektrik tedarik lisansı verilmiştir" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar