Turkcell enerji ticareti şirketi kuruyor

Turkcell'in yüzde 100 bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. elektrik enerjisi ticareti faaliyetinde bulunacak 2 milyon lira sermayeli şirket kuracak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. şirketin, yüzde 100 bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. tarafından, elektrik enerjisi ticareti, toptan satış, perakende satış faaliyetinde bulunacak şirket kuruluşu hakkında açıklamada bulundu.


Turkcell, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, “Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. tarafından, 2.000.000.-TL (İkimilyon Türk Lirası)  sermayeli, işletme konusu elektrik enerjisi ticareti, toptan satış, perakende satış olan bir şirket kurulması amacıyla, Şirket kuruluşunun tescil ve ilanı için başvuruda bulunulacaktır” denildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Ekonomi
Yorumlar