Turkcell hisse geri alımı yapmayı değerlendirecek

Turkcell bugün KAP'a yaptığı açıklamayla hisse geri alımını değerlendirdiklerini aktardı. Turkcell bugün KAP'a yaptığı açıklamayla hisse geri alımını değerlendirdiklerini aktardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell bugün KAP'a yaptığı açıklamayla hisse geri alımını değerlendirdiklerini aktardı.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Sermaye Piyasası Kurulu'nun ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler kapsamında 21 Temmuz 2016 tarihinde açıkladığı kararı çerçevesinde, Şirketimiz, Yönetim Kurulu kararına bağlı olmak kaydıyla hisse geri alımı yapmayı değerlendirmektedir" denildi.

SPK'dan hisse geri alımı yapmak isteyen şirketlere kolaylık


Borsada işlem gören ve paylarını geri alacağını duyuran şirketler;

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş., Vanet Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş., Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş., Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ve Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun dünkü duyurusu çerçevesinde borsada işlem gören paylarında geri alım işlemi gerçekleştirecek.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar