Turkcell'den o haberlere açıklama! - 29 Kasım 2016

Turkcell, medyada yer alan haberlerle ilgili KAP'a açıklamada bulundu. Turkcell, medyada yer alan ve İngiliz Tahkim Mahkemesi kararına atıfta bulunarak ana hissedarlarından Çukurova Holding'in Alfa Telecom'un Turkcell'deki dolaylı paylarını alma hakkını kullanmadığına ilişkin haber ve yorumlara istinaden açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell, medyada yer alan ve İngiliz Tahkim Mahkemesi kararına atıfta bulunarak ana hissedarlarından Çukurova Holding'in  Alfa Telecom'un Turkcell'deki dolaylı paylarını alma hakkını kullanmadığına ilişkin haber ve yorumlara istinaden açıklama yaptı.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Medyada yer alan ve İngiliz Tahkim Mahkemesi kararına atıfta bulunarak ana hissedarımızdan Alfa Telecom'un bir diğer ana hissedarlarımız Çukurova Holding'in Turkcell'deki dolaylı paylarını alma hakkını kullanamadığına ilişkin haber ve yorumlara istinaden yapılan açıklamadır. 


Şirketimiz, ana hissedarları arasındaki davalara taraf olmadığı için, gelişmeler hakkında doğrudan bilgi sahibi değildir. Ana hissedarlarımız arasındaki konular Şirketimizin faaliyetlerini etkilememekte ve tamamı bağımsızlık kriterlerini sağlayan Yönetim Kurulumuz ve üst yönetimimiz, tüm hissedarlarımız için değer yaratma odağı ile çalışmalarına devam etmektedir" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar