Turkcell'lilere ücretsiz koltuk seçimi

Turkcell ve Pegasus iş birliği ile Profesyoneller Kulübü üyeleri, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında ücretsiz koltuk seçimi ile seyahat edebilecekler.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell ve Pegasus iş birliği ile Profesyoneller Kulübü üyeleri, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında ücretsiz koltuk seçimi yaparak seyahat edebilecekler.

 

Turkcell, beyaz yakalılar için hazırladığı kampanya ile Pegasus Plus üyesi olan Profesyoneller Kulübü üyeleri, uçuşlarında ekstra diz mesafesi, ön sıra keyfi, pencere yanı ve koridor gibi seçenekleri kullanarak tercih ettikleri koltuklar için herhangi bir ekstra ücret ödemiyor.

 

Önceden alınan biletler için de koltuk seçimi 

Profesyoneller Kulübü üyeleri koltuk seçimini flypgs.com’dan biletini alırken yapabiliyor. Ödeme sayfası bölümüne geçildiğinde 2222’ye PEGASUS yazıp göndermek ve gelen şifreyi kampanya alanına girmek yeterli oluyor. Böylece normalde seçim sırasında ücretlendirilen koltuk, şifre ile seçim yapıldığında ekstra ücretten muaf tutuluyor. Kampanyanın diğer bir avantajı da önceden alınmış ve henüz uçuşun gerçekleşmediği biletler için de koltuk seçiminin mümkün olması.

 

Kampanya 28 Şubat’a kadar devam edecek.

 

Pegasus Plus nedir?


Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır. Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını göndererek ücretsiz üye olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilir.



Kaynak: Fortune Türkiye

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar