Ulusoy Elektrik, Endonezya'da şirket kurdu

Ulusoy Elektrik, üretime yönelik 500 bin dolar sermayeli PT Ulusoy Electric Industry şirketini kurduğunu açıkladı. Ulusoy Elektrik,Hava Yalıtımlı Modüler Hücre üretilmesi için Endonezya'da 500 bin dolar sermayeli şirket kurduğunu ve söz konusu üretimin Jakarta Organize Sanayi bölgesinde gerçekleşeceğini bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ulusoy Elektrik, Hava Yalıtımlı Modüler Hücre üretilmesi için Endonezya'da 500 bin dolar sermayeli şirket kurduğunu ve söz konusu üretimin Jakarta Organize Sanayi bölgesinde gerçekleşeceğini bildirdi.

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde şu bilgilere yer verildi;

Endonezya'da, şirketimiz ürün portfoyünde yer alan Hava Yalıtımlı Modüler Hücre üretilmesine yönelik olarak "PT Ulusoy Electric Industry" şirketi 500.000 USD sermaye ile kurulmuştur.Şirketin ortaklık yapısı, %99 Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş, %1 Enis Ulusoy şeklinde oluşturmuştur.



Söz konusu üretim, Jakarta Organize Sanayi Bölgesinde 4.000 metrekare kapalı alanda gerçekleştirilecektir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar