Ulusoy Elektrik halka arz oluyor

1985'te elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla bir mühendislik firması olarak kurulan Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. halka açılıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

 40 milyon TL sermayesi bulunan şirketin ortaklarından Sait Ulusoy, Kubilay Hakkı Ulusoy ve Enis Ulusoy'a ait toplam 12 milyon TL nominal değerli paylar 13.40-16 TL fiyat aralığından satışa sunulacak. Fazla talep gelmesi durumundaysa aynı ortaklara ait toplam 1 milyon 800 bin TL nominal değerli paylar da satışa arz edilecek. Payların halka arzına ilişkin izahnamenin 5 Kasım'da Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandığı halka arzda talep toplama tarihleri 13-14 Kasım olarak belirlendi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar