Ulusoy Elektrik hisseleri işlem görmeye başlıyor

Ulusoy Elektrik hisseleri, 21 Kasım’da Borsa İstanbul Ulusal Pazar'da işlem görmeye başlayacak. 14 TL baz fiyattan işlem görecek hisselerin maksimum lot miktarı ise 10 bin olarak belirlendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul, 13-14 Kasım tarihinde halka arz edilen Ulusoy Elektrik hisselerinin ULUSE koduyla 21 Kasım’dan itibaren Borsa İstanbul Ulusal Pazar’da işlem görmeye başlayacağını açıkladı.


Borsa İstanbul tarafından KAP’a yapılan açıklama aşağıdaki gibidir: 


Borsa Yönetim Kurulunun 16/10/2014 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca, Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt Ticaret A.Ş.'nin 40.000.000 TL tutarındaki sermayesini temsil eden paylar Kotasyon Yönetmeliği'nin 13. maddesi uyarınca Borsa kotuna alınarak, 13-14/11/2014 tarihlerinde halka arz edilen 12.000.000 TL nominal değerli paylar, 21/11/2014 tarihinden itibaren "ULUSE" kodu ile 14 TL baz fiyattan Borsamız Ulusal Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. 


Şirket paylarının işlem sırasında uygulanacak maksimum lot miktarı 10.000 (on bin) adettir.

Payların halk arzına ilişkin izahname ve satış duyurusu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun www.kap.gov.tr adresinde yayımlanmıştır.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar